ITF Automation har under 60 år haft kompentensutveckling och samverkan som sina ledstjärnor. 

ITF Automationsdagar har arrangerats sedan 1987, i början som uteslutande fysiska möten. 2021 som ett lyckat online-event. Det fysiska mötet spelar fortfarande en mycket viktig roll i erfarenhetsutbyte och skapande av nya kontakter, och vi tror att det är många problem som fått sin lösning under samtalen i föreläsningarnas pauser och under den  uppskattade konferensmiddagen.

Efter en paus med fysiska Automationsdagar är vi tillbaka för ett Lunch – Lunch event den 4-5:e februari 2025

Vi kommer hålla till på Scandic Star i Sollentuna denna gång. Vi har bokat upp deras bankettsal Capri där utställningen kommer ske i samma rum som vi håller föreläsningarna. Det blir nära till att ta del av föreläsningarna / utbildningspassen samtidigt som man med några få steg kan besöka våra utställare och diskutera deras intressanta produkter och tjänster. Som vanligt fokuserar vi på klassiska kompetensutvecklingsdagar för Automationsbranschen. Tema och program kommer styrelsen jobba med under hösten men vi tar tacksamt emot tips på teman och föreläsningar. Kontakta oss på kansli@itfautomation.se

På kvällen arrangerar vi som vanligt en trevlig middag där vi äter gott och umgås.

För besökande medlemmar erbjuder vi ett EarlyBird pris 1595kr för hela aktiviteten fram till den sista oktober 2024 (det går inte att vilja vissa delar) ordinarie pris 1995:- För icke medlemmar kostar den 2995:- Tips ansök om medlemskap så blir det billigare! 

Anmäl er här!

Det var något år sedan vi arrangerade klassiska Automationsdagar och vi vill därför erbjuda en EarlyBird för utställare, pris 20 000:- (exkl moms) fram till den 15/9. Vi har valt att återstarta med en mindre lokal och göra återstarten i lite mindre skala än före pandemin så antal utställare är begränsat. 

Monter 3x3m, tillgång till 230V 10A, ett rektangulärt bord. Mer utrustning går att ordna till självkostnadspris. Lokalen vi kommer använda heter Capri och här kan ni se mer information om den LÄNK  

Efter den 15/9 ordinarie pris 30 000:-

Kontakta kansliet kansli@itfautomation.se för mer info.

Boknings villkor:

För besökare: Deltagaravgiften faktureras efter anmälan med 30 dagars betalning, sen anmälan ska vara betald senast 2025-02-04 för tillträde till Automationsdagarna. Avbokning innebär ingen återbetalning om det inte är sjukdom med läkarintyg. Skulle eventet bli inställt återbetalas hela anmälningsavgiften inom 2 månader.

För utställare: Bokning faktureras under december 2024. Skulle eventet bli inställt återbetalas hela anmälningsavgiften inom 2 månader (med reservation för icke annullerbara kostnader). Vi tecknar ett enklare avtal där detaljerade villkor kommer framgå.